Den 5. oktober 2022 blev det prestigefulde Fish Gourmet arrangement afholdt i skolekøkkenet på Løgstør Skole med i alt 20 deltagere efter 3 års ufrivillig pause pga. forsamlingsforbuddene i forbindelse med Covid-19 virussen.
9 modige kokke fordelt på 3 hold kreerede aftenens fiskeretter, som var:
Hold 1 Koldrøget laks på ristet rugbrød med peberrodscreme /limecreme
Hold 2 Paneret rødspættefileter med spidskålsalat mm.
Hold 3 Fuldkornspandekager med laksemousse og rejer
Udover køkkenchef lærer Dorthe Adelsen deltog 10 andre medsøstre, som alle fungerede som fuldgyldige smagsdommere, hvis opgave var at vælge aftenens vinderret.
Smagsdommerne valgte retten kreeret af hold 3 (Jens Erik, Jesper og Hans) som aftens bedste fiskeret. De modtog helt fortjent 3 fl. rødvin til deling.
Opskrifterne findes under fanen “Opskrifter” -> “Fish surprice 2022”